Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی گفت: ضریب نفوذ نسخه نویسی الکترونیک تا کنون پیشرفت خوبی داشته، با این وجود الزامی برای نسخه نویسی الکترونیک ایجاد نکردیم.

به گزارش برنا؛ مصطفی سالاری، مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی در نشست خبری حذف دفترچه‌های بیمه درمان کاغذی این سازمان با بیان اینکه از لحاظ فنی امکان نسخه نویسی در مطب ها، درمانگاه ها، بیمارستان‌ها و مراکز پاراکلینیکی فراهم شده است گفت: به این معنا که یا در سامانه سازمان ارائه خدمت شود یا اگر خودشان دارای سامانه‌ای بوده اند با یک نرم افزار واسط به سامانه ما متصل می‌شوند و در واقع کار جدیدی انجام نمی‌دهند و همان کار سابق را انجام می‌دهند و در سامانه ما هم ثبت می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او افزود: این روند کلی از چندماه قبل شروع شده و سعی کرده ایم موانع را بتدریج رفع کنیم. دربرخی مناطق که زیرساخت اینترنت و ... فراهم نبوده هم مشکل نداشتیم، اما در تلاشیم طرح استقرار کامل یابد. ضریب نفوذ نسخه نویسی الکترونیک تا کنون پیشرفت خوبی داشته با این وجود الزامی برای نسخه نویسی الکترونیک ایجاد نکردیم.

مدیرعامل سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه اگر پزشکی امکان و تمایلش را دارد نسخه نویسی الکترونیک را انجام می‌دهد، اما اگر این امکان و تمایل نبود با دو فرض مواجهیم گفت: از اول اسفند دفترچه جدیدی صادر نمی‌کنیم، اما بیمه شدگان می‌توانند دفترچه‌های موجودشان را همچنان استفاده کنند. تا ۳۰ بهمن هم دفترچه صادر می‌شود، اما از آن به بعد دفترچه جدیدی صادر نمی‌شود. برای صدور دفترچه جدید نیاز به مراجعه به شعب نیست. در این صورت اگر دفترچه نبود، پزشک می‌تواند در نسخه سربرگش نسخه بنویسد که تحت پوشش ما خواهد بود و فرد به هرجا برود خدمات درمانی را با پوشش تامین اجتماعی دریافت می‌کند.

ادعای تامین اجتماعی برای پرداخت به روز تعهدات به پزشکان طرف قرارداد

سالاری ادامه داد: گامی به سمت حذف دفترچه برمی‌داریم. دفترچه حذف نخواهد شد بلکه صدور دفترچه‌های جدید متوقف می‌شود. نیاز بود تفاوتی برای مزیت نسخه الکترونیک قائل شویم. اولین کارکرد این است که بخشی از تعهدات را همان روز به مرکز انجام می‌دهیم و مابقی را تا پایان هرماه و ظرف ۱۰ روز واریز می‌کنیم، اما اگر نسخه نویسی کاغذی باشد، چون باید اوراق جمع شوند و صورتحساب کنند، معمولا دو ماه زمان می‌برد تا خود مراکز اوراق را در سیستمشان تجمیع کنند، بنابراین پرداخت با تاخیر همراه می‌شود. اکنون مدعی هستیم که تعهدات را به روز می‌پردازیم، اما مشکل فرایند کاغذی زمانبر بودن تجمیع آن است. من بعد اولویت ما، پرداخت تعهد خدمت در بستر الکترونیک است. از تسهیلات دیگری هم که پیشنهاد شود استقبال می‌کنیم.

او تاکید کرد که باید کمک کنیم فشاری به مردم وارد نشود، هدف طرح خدمت با کیفیت‌تر و با پوشش کاملتر است. آمادگی حل مسائل را با نظام سلامت داریم. ما هیچ مرحله‌ای را اجباری نکردیم. پیشنهادات نظام پزشکی هم وصول و بخش عمده‌ای را بررسی و اعمال کردیم و آمادگی همکاری و تعامل فشرده‌تر با سایر نهاد‌ها و مراکز مرتبط را داریم.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: دفترچه های بیمه کاغذی نسخه نویسی الکترونیکی نسخه نویسی الکترونیک تامین اجتماعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۰۳۲۴۴۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت از دستگیری سارق حرفه‌ای با موتورسیکلت سرقتی در رصد و پایش با استفاده از پابند الکترونیکی خبر داد. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، سرهنگ علی قاسم‌پور؛ رئیس پلیس پیشگیری پایتخت اظهار کرد: روز گذشته مأموران کلانتری 114 غیاثی در طرح پایش الکترونیکی مجرمان سابقه‌دار حرفه‌ای متوجه حضور یکی از سارقان در ساعت 3:00 بامداد در خیابان "طیب" تهران شدند و با توجه به احتمال حضور این متهم در این ساعت جهت سرقت بلافاصله گشت انتظامی به محل حضور سارق اعزام شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه مأموران متهم را در حین سرقت از مغازه مشاهده کردند، ادامه داد: سارق به‌همراه همدست خود که یک خانم بود اقدام به سرقت کردند و قصد فرار داشتند که با حضور به‌موقع پلیس موفق نشدند و این سارق با مشاهده مأموران با سلاح سرد به‌سمت آن‌ها حمله‌ور شد که با آمادگی هرچه تمام‌تر پلیس مواجه, زمینگیر و دستگیر شد.

این مقام انتظامی ادامه داد: در بازرسی از متهمان 4 عدد گوشی موبایل سرقتی, یک عدد لپ‌تاپ, دوربین مداربسته و دستگاه DVR که از مغازه به‌سرقت برده بود کشف شد و با استعلام موتورسیکلت متهم مشخص شد موتورسیکلت سرقتی است و روز قبل از حوزه کلانتری 110 شهدا به‌سرقت رفته است.

سارقی با پابند الکترونیکی حین دزدی دستگیر شد

سرهنگ قاسم‌پور بیان کرد: این سارق حرفه‌ای که سوابق متعدد سرقت داشته است، یک ماه قبل توسط پلیس آگاهی تهران احضار شد و پابند الکترونیکی برای وی نصب شد و باتوجه به پایش الکترونیکی این مجرم و قابلیت‌های این پابند که در لحظه مسیر گراف حرکتی فرد را رصد و شناسایی و حتی در صورت کم بودن شارژ دستگاه اعلام آلارم می‌کند این فرد رصد و در حین سرقت با موتورسیکلت سرقتی دستگیر شد.

رئیس پلیس پیشگیری پایتخت با بیان اینکه سارقانی که با پابند الکترونیکی دستگیر می‌شوند غیر از محکومیتی که اجرا می‌شود به میزان پایش آن‌ها هم اضافه می‌شود، ادامه داد: 3 نفر از شکات شناسایی شدند و هر دو متهم جهت سیر مراحل قانونی به مقام قضایی معرفی شدند.

وی در پایان به این مجرمان هشدار داد: پلیس با مهارت، درایت، هوشیاری و تجهیزات فنی که در اختیار دارد تمام سارقان حرفه‌ای سابقه‌دار را پایش و کنترل می‌کند و در صورت ارتکاب جرمی بلافاصله آن‌ها را در حین ارتکاب دستگیر و با آن‌ها برخورد خواهد کرد.

انتهای پیام/+

دیگر خبرها

  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین اجتماعی به این افراد
  • ارایه خدمات دولتی از خرداد به دارندگان مجوزهای کاغذی ممنوع است
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی تامین‌اجتماعی به بیمه‌شدگان برای خرید کتاب
  • هدیه ۴۰۰ هزار تومانی خرید کتاب برای بیمه‌شدگان جدید تامین اجتماعی
  • ممنوعیت ارائه خدمات به دارندگان مجوزهای کاغذی در استان مرکزی
  • ارائه ۴۴ میلیون خدمت دارویی به بیمه‌شدگان تامین‌ اجتماعی
  • پابند الکترونیک سارق را حین سرقت به دام انداخت
  • ۱۳۰۰ هنرمند صنایع دستی مشهد بیمه شدند‌
  • کاهش طلاق در دو سال اخیر/ تدوین دفترچه برای دستگاه‌ها در حوزه آسیب‌های اجتماعی
  • کلاهی که بر سر کارگران ساختمانی گذاشته شد